Nachrichten

Voor het seizoen 2017 zijn nog enige ligplaatsen vrij, bij Reekers Watersportbedrijf

Die Saison 2016 neigt sich langsam dem Ende zu, und regelmäßig kommen Wassersportler bei uns vorbei, um sich nach einem Liegeplatz für 2017 zu erkundigen. Zurzeit haben wir für 2017 noch einen freien Liegeplatz. Wenn Sie zum Liegeplatz für die Saison 2017 auch noch das Winterlager 2017/2018 buchen, erhalten Sie für das Winterlager 10 %…

Gepostet Fr 16 Sep 2016Lesen Sie mehr

Nieuwe mastenberging!

De mastenberging is opgeknapt.

Gepostet Sa 10 Sep 2016Lesen Sie mehr

Klaar voor de winterberging.

Tijdens het zomerseizoen zijn we ook alweer aan het nadenken en voorbereiden voor de winterstalling. We zijn bezig om de gebouwen netjes schoon te maken en de meeste bokken zijn geverfd zodat uw boot er weer netjes bij kan staan deze winter.

Gepostet Mi 7 Sep 2016Lesen Sie mehr

Boot van bijna 30 ton in de kraan.

Afgelopen week hadden we een boot van bijna 30 ton in de kraan voor een keuring. Ook voor boten die lichter zijn staat onze kraan het hele jaar klaar!

Gepostet Mi 8 Jun 2016Lesen Sie mehr

Speeltuin opgeknapt bij Reekers Watersport in Woudsend

Speciaal voor de kinderen hebben we de speeltuin opgeknapt. Voor klein en groot is er nu iets te beleven. Er is nog een enkele ligplaats te huur bij ons in de haven.

Gepostet Mi 8 Jun 2016Lesen Sie mehr

Nieuw dak reekers watersportbedrijf

Afgelopen week ik er hard gewerkt aan het dak bij reekerswatersportbedrijf in Woudsend. In de werkhal is een nieuw isolerend dak gelegd. Inmiddels kunnen de kachels weer aan en kunt u optimaal klussen in de werkhal. Het resultaat is te zien op de foto’s.

Gepostet Fr 25 Mär 2016Lesen Sie mehr