Winterberging

De prijs voor een ligplaats in de buitenhaven is een seizoensprijs. Wilt u uw schip ook ’s winters in de buitenhaven laten liggen, dan zijn daar geen extra kosten aan verbonden. Wanneer u ’s zomers gebruikmaakt van onze haven, dan kan uw schip dus ’s winters gratis in de buitenhaven blijven liggen.

ACTIE: winterberging buiten 17,50 euro per m2!

Als u uw schip gedurende de winter buiten laat liggen, in het water of buiten op de wal, dan kunt u kussens, vouwfietsen en andere inventaris gratis in een speciale zolderkast opslaan. U stelt uw schip wel bloot aan weersinvloeden die op den duur meer onderhoud én meer onderhoudskosten met zich meebrengen dan bij stalling binnen. U kunt uw schip in onze geïsoleerde loodsen de winter laten doorbrengen, zodat het gegarandeerd vochtvrij blijft. Degenen met een vaste ligplaats in de buitenhaven krijgen al 10 % korting op winterstalling in de loodsen. Vanaf de winter 2014-2015 zijn de loodsen niet alleen vochtvrij, maar ook vorstvrij.

Overwinteren in onze vochtvrije en vorstvrije loodsen heeft een aantal voordelen. U hoeft uw motor niet winterklaar te (laten) maken met antivries en u kunt de inventaris in uw schip laten zitten. Dat scheelt een hoop gesleep met kussen, potten en pannen en zeilen. Alleen uw gasflessen moeten wel uit het schip (verzekeringseis) en kunnen eventueel tegen betaling worden opgeslagen in een speciale container.

Voor het in en uit het water halen van uw schip beschikt Reekers Watersportbedrijf over een portaalkraan tot 30 ton. Deze kraan zorgt ervoor dat uw schip altijd op de juiste punten belast wordt, dat het vrij hangt en dat uw mast kan blijven staan. Onze portaalkraan is een behoud van uw schip.

Gratis vervoer van u en uw schip
Wanneer u geen tijd hebt om zelf uw boot te brengen of op te halen, dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Binnen een straal van 25 km is het halen en brengen van uw schip gratis. Voor grotere afstanden zijn we genoodzaakt wat kosten in rekening te brengen.

Ook uzelf kunt gratis thuisgebracht worden door ons binnen een straal van 25 km. Of wij brengen u gratis van en naar de dichtstbijzijnde treinstation in Sneek of Heerenveen of van en naar het busstation in Lemmer of Sneek. De planning van deze vervoersservice is in overleg, bij voorkeur aan het begin of eind van de werkdag.